joi, 9 iulie 2015

cote mari EL - ora 19.00

cote mari EL - 19.00. - solisti
---------------------------------
Dudelange (Lux) - UC Dublin (Irl)  __ X @ 5.00 __ 2 @ 11.00
Kalju (Est) - Aktobe (Kaz)  __ 1 @ 7.50 __ X @  4.00
Tskhinvali (Geo) - FC Botosani (Rou)  __ 1 @ 4.20 __ X @  3.50
Elfsborg (Swe) - Lahti (Fin)  __ X @ 5.25 __ 2 @ 10.00
--------------------------
patent
meci 1 (X)  __ meci 3 (X) __ meci 3 (X)
meci 1 (2)  __ meci 2 (1) __ meci 3 (1)

5 comentarii:

  1. Salut Kron. acum cv timp ai scris parca pe jdp o strategie la fotbal pe under goluri prima rep iar prin minutul 15 inchideai si aveai profit. Poti dezvolta ca nu stiu sigur daca imi amintesc cum trebuie. Deasemenea ti-as fi recunoscator daca mi ai sugera anumite campionate pe care sa ma axez sau pe care sa le evit. Din cate imi amintesc spuneai ca la betfair e cel mai profitabil dar iar vin cu o rugaminte: imi poti spune cv despre extragerile lor conditiile etc ? Nu sunt familiarzit cu platforma lor insa osa ma documentez si o sa ma prin eu ce e cu lay cu back=ul lor :P. Ms mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, ar fi mai multe de scris - poti sa imi trimiti adresa ta pe kronstadtbet@gmail.com
    Si asa vom tine si legatura, mai ales ca avand in vedere ca betfair a aplicat pt licentiere am de gand sa continui serios cu pariurile la ei.
    Astept o adresa si iti trimit un e-mail
    O zi buna !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum mi s -a parut interesanta si profitabila abordarea asta+ ca am vazut ca ai mai multe idei de pe urma carora as putea sa speculez. O alta "strategie" interesanta mi s-a parut aia cu no 20 puncte in baschetu din filipine. Eu joc de mult timp la pariuri dar doar tenis si in ultimii doi ani si nba insa usor usor incerc sa mai "ciugulesc" si din astfel de strategii.ORicum felicitari pt toata munca depusa si acum mai recent in special cu pariurile hipice, cine stie pe viitor poate voi aborda si eu acest segment insa momentan e o ramura inchisa pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. oricum mi s -a parut interesanta si profitabila abordarea asta+ ca am vazut ca ai mai multe idei de pe urma carora as putea sa speculez. O alta "strategie" interesanta mi s-a parut aia cu no 20 puncte in baschetu din filipine. Eu joc de mult timp la pariuri dar doar tenis si in ultimii doi ani si nba insa usor usor incerc sa mai "ciugulesc" si din astfel de strategii.ORicum felicitari pt toata munca depusa si acum mai recent in special cu pariurile hipice, cine stie pe viitor poate voi aborda si eu acest segment insa momentan e o ramura inchisa pentru mine.

    RăspundețiȘtergere